Zoeken naar zit je

Uw zoekactie voor zit je leverde 93 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Thomas 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie geniet nu ook? 55+.
Wie zit nu ook achter de pc te genieten van zijn staafje? Net als ik. Wel 55+ graag.  
19 dagen
Reetlikker 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil deze avond anoniem iemand zijn reet uitlikken
Zou graag deze avond/nacht anoniem iemand zijn reet willen uitlikken . - jij zit klaar met je kont naar mij als ik binnenkom. Zet me achter jou en begin diep te rimmen tot je klaarkomt en terug weg . Of je komt met je kont op mijn face zitten Ergens outdoor of cardate ? Op je werk parking enz Of heb jij een geil scenario?  
19 dagen
Louis 82 jaar Antwerpen - Brasschaat
Oude tepelhoer
Wie wil de grote gevoelige tepels van deze tepelhoer even komen verwennen. Ik zit te wachten in mijn auto op de parking van het park bij de hockey, bereikbaar vanaf de Hemelakkers, achter politiebureau. Van 13 tot 14 u.Ik blijf wel passief, maar mijn broek staat ook open  
19 dagen
bottom 63 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Anon Bottom
Ik zoek mannen die willen neuken.Ik zit klaar kleedje string blinddoek aan.Wie komt me zo neuken.  
Vera trav 35 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Ontvangen is enkel mogelijk door de week
Ik zit in een relatie, maar ik mis iets in de sex. Via deze weg probeer ik een man te ontmoeten die mij als vrouw kan behandelen. Lekker zoenen, pijpen en lang pijpen tot je klaarkomt en eventueel in mijn mond klaarkomen. Vingeren en mij lang neuken wel safe. Kan je je hierin vinden dan kijk ik ernaar uit om af te spreken.  

Ontvangen is enkel mogelijk door de week
20 dagen
Cd tje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Vast zusje of sexvriend gezocht
Hallo ben cd man. Ik heb al enkele afspraakjes gehad maar kwam tot de conclusie dat ik niet vlug of niet stijf kwam bij een vreemde man. Ik zou daarom een vaste sexvriend leren kennen om heel regelmatig mee af te spreken en samen leuke tijden te beleven. Natuurlijk iemand die het niet erg vind dat ik niet vlug stijf kom. Mijn clitje zit ook heel veel opgesloten in een kleine peniskooi zoals het een echte sissy betaamd maar kan steeds uitgedaan worden.Als ik klaarkom spuit ik wel veel zaad. Na enkele afspraakjes ben ik ook zeker neukbaar zonder condoom. Zeer veel kan en mag, ook sm en bondage waarbij ik overgeleverd word aan jou fantasien en alles zal moeten ondergaan wat jij wenst kan. Ik kan ontvangen tijdens de week. Wie zoekt ook een vaste leuke sexvriend? Regio ieper diksmuide hygiëne respect en discretie gegarandeerd. Zusjes,meesters of xl geschapen zeker ook welkom.  
funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero die het voelt kriebelen? Lees...
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Ben je behaarde sportieve hetero die het voelt kriebelen? Lees...
21 dagen
Bert 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Klaar met buttplug aan en pijpzin
Ik zit klaar met mijn buttplug in en heb ontzettende zin om te pijpen als een onderdanig sletje. Zijn er dominante mannen met een stevige paal in de buurt die dit willen waarmaken?  
funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt coole hetero speelkameraad
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic. Ciao!  

Gay zoekt coole hetero speelkameraad
22 dagen
Jonge man 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Softdate in Antwerpen
Ik ben een 24 jarige hetero man, geen ervaring met mannen maar wel nieuwsgierig. op zoek naar een softdate. Samen porno kijken, rukken en misschien elkaar wat helpen. Ben zelf onervaren met mannen. Kan niet ontvangen. Bij interesse stuur me je stats, hoe je de afspraak ziet en eventueel foto. Wat ook leuk lijkt is om elkaar online wat op te geilen met foto's en/of filmpjes. Dus als je dat ook zit zitten, stuur snel een berichtje  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10